Láska (?)
Neexistuje
nikdy neexistovala
Je to jen výmysl
představa
která pak zraní
A ublíží když to nejmíň čekáš
Je to v tobě
(A ve mně)
A v mích nocích
( A v probuzených ránech s kocovinou
a otazníkem v hlavě )
Je to v otázkách a falešných odpovědích
"Řekni ... Že to bude dobrý?"
"To víš, že to bude dobrý."
Komentáře (1)
Komentujících (1)