Tobě
Anotace: ...ani nevim, jestli je to báseň.
Pořád stejně se dívám
jak rostou ti vlasy
když vzpomínám
jak bylo nám před lety
když milovali jsme se
v našem pokoji
jaro za jarem
zimu za zimou
toužili být svoji
Ale souboj s časem
jsme prohráli...
Velká slova mi proklouzla
naší brankou
ikdyž se vzpouzela
jsi pryč
s jinou holkou
a já hledám
bez tebe
života klíč...
Chci umět zas žít.
Přečteno 359x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, ta.cupka., Bumbác, hauskaa
Komentáře (1)
Komentujících (1)