Ty

Ty

Anotace: Jen jedno slovo a vystihuje vše. Ty.

Chybělo mi tvoje objetí a něha,
tvoje sladké rty, tvá slova.
Chyběl mi tvůj smích, tón hlasu,
když si dal svou ruku kolem mého pasu.

Chyběl mi tvůj dotek, tak i pohled lačný,
jiskřičky v tvých očí, oheň věčný.
Chybělo mi milování s tebou,
splynout s tebou v osobu jedinou.

/Vrátil ses mi zpátky s trochou studu,
s trochou strachu jestli tady ještě budu./
Autor Elizabeth-Lili, 02.10.2010
Přečteno 601x
Tipy 4
Poslední tipující: Agniezka, Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel