nedělní odpoledne
Krájím krásu chvíle s Tebou
Tvým úsměvem, na plátky radosti
Pro ty okamžiky, pokořím savanu i poušť
Čas není našim chvílím podstatný
Včera jsme se milovali, vroucně, teple
Usínali jsme, propojeni, svoji... krásní...
Vím nemáš ráda velká slova, ke snídani, k obědu
Tak píšu a jen tak nepřestanu
Počítám dny, na mezery v životě
V tom prostoru mi vážně scházíš
Někdy jen tak, na fotografiích, na polštáři
Jindy však moc, Bože..., až to šimrá...
Jsi prostě má Láska, lásko, blízce vzdálená...
Přečteno 359x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, NikitaNikaT., Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)