Hra na život
Má v sobě poušť
nahou prázdnou krajinu
starých rozpínavých dun
miliony suchých zrn
v nekonečnu
bez očí
poznání jasu
v podřepu hledí vzhůru
a ptá se
kam jsem to došla
po kopcích téhle země
přes zločiny savců
jež míjí tažní ptáci
a lidskost k nim nedohlédne
kam jsem to došla
po cestách pastevců
jejichž dlaně nemají čáry života
a kde ozvěny se napasou
mezi stády
kam jsem to došla
přes kaluže rozlitých číší
bez tvých očí
…………………………………
tam kde umírám znovu a znovu
protože oba toho víme moc
Přečteno 340x
Tipy 21
Poslední tipující: WhiteSkull, James Libustka, Bíša, JardaCH, Gabrielle, hašlerka, Churry, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)