zklamání....a touha po lásce...
Anotace: kašleš na nás?-chci někoho kdo nebude!
mám tě ráda,miluji tě,
ty však jsi stále pryč,
doma potřebuju tě,
ty však kašleš na mě.
ráda bych si našla milence,
který mě obejme a bude dělat to co máš dělat ty,
ale nemůžu kvůli dcerce,
který bude mi dávat oběti.
který věnuje mi milé pohlazení,
který něžný ke mě bude,
který bude milý k ní,
a krásně povídat o mojí dceři bude...
jsi někde ty milečně mých snů,
myslím na tebe,
myslím a sním už pár dnů,
tebe chci u sebe...
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: Behemot
Komentáře (0)