Kapky lásky I
Anotace: ...dávkování neznámé
Pod okapy všedních dní,
zůstal jeden nevšední,
utápím se v jeho pudu,
polykám jeho hnusnou vodu
Jícen se mi z toho vzpírá,
po Tobě zbyla v ruce díra,
co chřtán šklebí hrdě světu,
teď mocní Tvou poslední větu
Rudé oči se krvaví,
bodavý mráz proudí tělem,
kácím se bez sil, želem,
jako tělo bez hlavy
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: Lamorte
Komentáře (0)