Němý obrázek
Ráda se na Tebe dívám
Jsi pěkný jako obrázek
Který se na mě dívá
A klade si spoustu otázek
Čím to je
Že když Tě potkám
A Ty se na mě podíváš
Sklopím hlavu
Moc se stydím
A Ty se jenom usmíváš
A když se odvážím
Na Tebe podívat
Proč růž Ti vstoupí do tváří
A přestaneš se usmívat
Přitom stále mlčíš
Ale možná mluvíš očima
Chtěla bych Ti rozumět
Kdy už mi něco povíš?
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova, Petr Payne
Komentáře (1)
Komentujících (1)