Aida
Anotace: Dívce, do které jsem se nejvíc zamiloval...
Aida, slova zlatou tuží
vypsána do notové osnovy,
zachycuje racky, jak krouží
nad Průplavem a jeho ostrovy.
Verdiho slova pro trubku,
která tančí při rozbřesku luny,
u břehu Egypta,
kde ptáci ladí svoje struny.
Ach Aido, Aido,
v Bohu daná bohyně,
denně v mysli hraná
vzpomínka, jež hojí mě!
Přečteno 513x
Tipy 7
Poslední tipující: la loba, Miroslav Možný, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)