Ztrácím se
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=mdObE-XmqDE
Ztracená bloudím ve Tvých slovech
hledám lásku v daných bodech
Toulám se sama bez stínu
mám srdce zakleté do splínu...
Jsem ozvěna která se vrátí
barevné listí co podzim zlatí
Ve snu zamčená pro lásku
čarovná noc z provázku...
Den co se s nocí střídá
kde Tvůj dech mě hlídá
Žár co všechno spálí
ztracené ticho v dáli...
a Ty mi foukáš rány....
Přečteno 386x
Tipy 16
Poslední tipující: Eru Alonnar, Gabrielle, Jiná, Psavec, CULIKATÁ, Květka Š., Niky88, sobý hnusec, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)