Čertovská holka
Milá a hodná s hříšnou duší
přikrčený nos,ta vráska jí sluší
Rozbouřená dotekem který loudí
v myšlenkách ale marně bloudí...
Zlobí se, když nemá po čem touží
klidně se bosá projde velkou louží
Směje se a má ďolíčky ve tváři
rty plné touhy se pokaždé rozzáří...
V noci a někdy při úplňku
má ve skleničce vína půlku
Vůně svíček vanilkových
u krbu si tiše hoví...
Usíná sama a někdy pláče
do deštníku kapky sváže
V rytmu tiché melodie
silná láska je prý energie...
Čertovská holka,za tou se nežeň
pokud ji chceš, vytáhni stěžeň
Nabídni jednu noc na vlnách
zůstane Ti pak na pořád...
Krásná....
Přečteno 428x
Tipy 32
Poslední tipující: Eru Alonnar, Behemot, Bíša, mida, sobý hnusec, Taog, Niky88, Doradan, Gabrielle, carodejka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)