Pohádka skončila.
Anotace: I pohádky končí... Ale v životě bohužel spíš špatně.
Sbírka:
Chester
I pohádky končí,
a v životě špatně.
Jako zlomený válečník každý k zemi poražen padne.
A tak se cítím.
V pohádce,
co končí
kde nezazvoní zvonek,
nekončí větou „žili až do smrti“.
Ne… žádný šťastný konec.
Se vším ztraceným je to příběh, co zůstane nedočten.
Zbývá jen věřit
a děkovat
za každý
neprobrečený den.
Zase jsem se spletla
a stále dokola ve stejné chybě...
Tak zhasla jsem světla.
Protože po tmě se lépe pláče.
Přečteno 530x
Tipy 11
Poslední tipující: Samantha Graham, Gabrielle, mauvais-ange, Nick Name, Fungal, CULIKATÁ, Petbab
Komentáře (0)