Bohužel se tu nedá použít kurzíva a odsazení odstavců. Platily by pro ten refrén, "Nekonečnakonci..."
03.02.2019 16:32:02 | Oslice
Sice o lásce tolik nemusím... tahle je taková oslavná, úplně jsem chtěl být na tý poušti.
25.11.2010 07:56:00 | Unyle Pěl
Unyle Pěl - na tom ale oslavovat nebylo vůbec co, právě naopak... My spolu pak už nebyli... poušť byla pouští, žádný sladidla... myslela jsem, že z té básně je to nějak jasné :) Z jisté perspektivy to byl vlastně takovej výkřik, co hledal nějakou útěchu v rozporu. :)
03.02.2019 16:39:08 | Oslice