Anotace: To je tak...nejdřív je štěstí, pak musí přijít tolerance a spolupráce...a když nepřijde?
Bohužel se občas stane i to co by si člověk nepřál, že mu osud nastraží překážky nebo jiné špatné věci, kterých by se člověk raději vyvaroval. Třeba i těch rozchodů, jenže občas jsou taky nevyhnutelné, například pokud si s tím druhým nejste vůbec spřízněni a nerozumíte si a neumíte se tolerovat atd. I to se bohužel stává, a to u některých lidí i docela často, ale jak říká má kamarádka zuzka: život jde dál, tak se nemá cenu dívat se do minulosti, ale spíše se dívat před sebe a do budoucnosti nahlížet více ;) než se vracet i v myšlenkách do minulosti a jen se užírat jako já, protože to asi opravdu nemá cenu.
21.11.2010 01:01:00 | Nikolka
Hezky poskladana, dobre se u ni predstavuje.. sni, je cimsi zvlastni i kdyz smutna. Mno snad se karta pro tebe obrati
29.10.2010 21:49:00 | Nergal