Anotace: ...o lásce? ...snad ...
I já Tě vidím Poseidóne můj
na vlny života už prosím nežaluj
tříští se o Tebe a stejně tak Tě svádí
bez nich se, můj milý má láska nenaladí...
12.11.2010 12:29:00 | šuměnka
Tvá slůvka vtahují do malého snění, kde příboj, jeho vlny, objímají skály, milují se...
31.10.2010 19:03:00 | NikitaNikaT.
Kdykoliv otevřu nějakou tvou novou báseň vím, že si počtu, že se v ní i najdu a to mám ráda....tak jako zamyšlující slova a čtení mezi řádky :O)
28.10.2010 18:07:00 | whiolet
Nenapadá mne kometář, ale pocit z básně je zvláštní a hezký... a tak to má asi být...
27.10.2010 15:40:00 | labuť
Moc hezky vyjádřeno, mám také někdy pocit že jsem skála o které se tříští vlny.
26.10.2010 23:53:00 | carodejka