Pár krátkých ...
Strachem zahnaný do kouta,
předstírá, že nežije?
Překoná ho, nebo ne?
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Zmaten hledím do ohně a nevím co říci tobě,
„Nevyznám se v sobě“, to bys asi slyšet nechtěla,
„Nepodceňuj sílu ženy, i když je tak nesmělá.“
Přečteno 415x
Tipy 15
Poslední tipující: V.N.Losinský, jedam, Špáďa, enigman, WhiteSkull, Agniezka, 6thSun, Danger, vodnař, Oťas
Komentáře (3)
Komentujících (3)