Pro tebe .....
Anotace: Pro něho,chci zapomenout ale nejde to.....
Večer,když měsíc vychází
a slunce zapadá,
když tma přichází
a světlo odchází
furt na tebe myslím
a do polštáře břečím.
Když ty si užíváš,
tak já stále zoufám
jestli tě někdy uvidím
a tvé krásné oči spatřím
furt čekám.....
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Šerák
Komentáře (1)
Komentujících (1)