Jsem Tvůj žhář!
Ráda si hraju s ohněm,
lásko.
Stravuje štěstí,
nositel žalu.
Kde jiní objímají,
hážu sirku přes rameno,
dej pozor,
ať se nespálíš.
Nech tiše plameny
zničit to jisté,
projdi se po černých,
spálených místech.
Nechej i své srdce
stravovat plamenem.
Z horkého pekla,
není už úniku.
Jsem ďábelský žhář,
šlapu ti po citech.
Tiše! Jsem
příčina tvého zániku.
Přečteno 343x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, Gabrielle, WhiteSkull, jitka.svobodova, Helena Lovecká, René Vulkán, CULIKATÁ, Squat_the_world, Šerák, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)