Co jsem viděl

Co jsem viděl

Anotace: .

bylo našedlý nebe
křídla ptáků
a její nohy
v černejch silonkách

auta, semafory a cizý tváře
červená černá zelená
plující mraky
a její nohy

ráj plující nad asfaltem
zábradlí, maník stojí na rohu
a vítězně pokuřuje
vyměnili jsme si pohledy

a její nohy
její nohy
její kroky
její nohy
její nohy
nohy
nohy
Autor Tecka 2, 02.11.2010
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, René Vulkán
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel