Otrok lásky
vykouzlil jsem ti úsměv na tvářích
byl pro mě, dlouhé dny mi prozářil
udělal bych pro tebe vše a víc
oddat se ti a nikomu už nic
Chci ti dát surovou něhu
a lehkost, krásu sněhu
máš z toho v očích lesk
ztělesňuješ veselý stesk
všeho trochu, ne! Všeho moc
sílu světla i temnou noc
tak si vyber a uzurpuj
budu navždy jenom tvůj!
Komentáře (0)