sss
Uhaslá lucerna
a mokrý těžký mraky,
nad městem z panelů,
hledaj koho skropit.
Ulice bez stínů,
bez výkladních skříní,
nestojíš na rohu,
tam-kde se cesty kříží.
Pohledy opilců,
kteří, hlavu nemají kam složit,
přemýšlí o zítřku,
kde se budou lidem dvořit.
Přečteno 342x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, CULIKATÁ, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)