Anotace: ...Hraje si s námi, nebeské dítě, za keřem růží, jak spiklenec číhá....
Jako bych tou nádhernou zahradou procházela, díky za moc hezké počtení.
05.11.2010 14:40:00 | carodejka
Zase se netrefil ten malý Amorek
přijdi k nám na dvorek
terč ti nachystám
..čekám..
05.11.2010 10:11:00 | Květka Š.
Ach..nebeské dítě
za keřem růží..
jak nádherně to slovům sluší
Protkáváš báseń jarními květy
vůní prvního polibku
Amor s šípy buclatých andílků
přeslazený jedem..však pokaždé
nás touhou svede
Je to Eden
jen jediný..jeden
v náručí milovaného muže
Krásně napsané srdcem Sladkalu ST a veliký ST!!!
05.11.2010 09:57:00 | xoxoxo
škodolibec jeden malý ;)
05.11.2010 09:17:00 | Lilien