Kathak..
Anotace: .. tanec http://www.youtube.com/watch?v=NvVflTP1CtE&feature=related
Vesmír je indický
na čele zlaťák
tančím, jako vždycky
- dnes v noci kathak
kdepak je věhlas těch
svatostí vlídných
Tádž Mahal je ze všech
snů prvotřídních
o lásce, nejsladší
ach, Hvězdo drahá
kdo Tě má nejradši?
- zná z očí vláha
stéká do jezírka
před mauzoleem
vyhaslá je sirka
v zraku zardělém
vesmír je indický
vše tančí kathak
sen fotogenický
milovat.. a pak..
Přečteno 316x
Tipy 29
Poslední tipující: Sladkalu, PIPSQUEAK, Bíša, Holis, Psavec, labuť, Jiná, Mbonita, Gabrielle, Žqáry, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)