Vím...
Anotace: Hlas svědomí je někdy hlasitější než všechno ostatní a láska je někdy velmi nevyzpytatelná a bolestivá...
Tajím dech a srdce buší,
Co jsem zase zkazila?!
Zpěv ptáků a křídla muší,
Do srdce nůž vrazila…
Já nechtěla, vážně ne…
A slzy se mi linou z očí…
Já nechtěla, prosím věř,
Smutná píseň, kdy se loučíš…
Je mi teskno,
Přemlouvám se, že jsem správně udělala.
Je mi smutno,
Proklínám se,
V srdci oheň uhasila…
Trpím bolestí hlavy
A ani sluneční paprsky mi náladu nezvednou…
Trápím se, proč sedím tady.
Léčím duši zraněnou…
Nepřijdeš…
Vím to, a přesto doufám…
Nezavoláš…
Vím to …naivní jsem a hloupá
Neřekneš už…
Sladká slůvka, nepošleš mi polibek
Vím, a přesto doufám…přesto hledím d dálek…
Přečteno 351x
Tipy 13
Poslední tipující: Sladkalu, honnnzik, Psavec, Helena Lovecká, Javavia, CULIKATÁ, la loba, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)