K dnešnímu poledni vešel...
Anotace: neodsuzujte mě, jsem jen pouhý poutník ve věčném citu
K dnešnímu poledni vešel,
vyrazil mi dech!
Můj zrak se stočil
a z úst vyšel mi vzdech.
Je možné, aby krásnější byl?
Nebo mám mozek hormony zanesen?
No ano je, je krásnější...
Je krásný jak ranní sen.
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: hubape
Komentáře (0)