Lampión
Anotace: ..řeklabychžebytomohlbejtšanson
Prochladlá ulice,
do zítra snáz,
a přece jí líce
rozehřál mráz…
Roztavil vosk svíčky,
oheň, knot, tón?
Ve tvářích políčky,
TEN, LAMPIÓN!
Bělostná vánice,
hra, muž a..tuž!
Tající střevíce
znal ženu muž…
Pevný je vosk svíčky,
sníh, čas i tón?
Ve tvářích políčky.
TA, LAMPIÓN!
Přečteno 316x
Tipy 21
Poslední tipující: Bíša, labuť, Markéta Hl., šuměnka, Dota Slunská, ZILA78, Květka Š., Psavec, CULIKATÁ, Špáďa, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)