Anotace: je to pořád stejné.. pořád jsi ve mně a já se Tě nemůžu zbavit, nemůžu zapomenout, nemůžu nemyslet, necítit.. každý den..
Vím jak Ti je,snad Tě utěší trochu že nejsi sama...lepší je nevzpomínat,hledat nová místa jiné zážitky a když na něj vzpomeneš začni si třeba opakovat slovíčka z nějakého cizího jazyka:-) celkem to pomáhá,jen musíš být odhodlaná se ho zbavit,pustit ho a to i přes to že se Ti nechce a jestli k sobě patříte cestu k sobě najdete a jestli si souzeni nejste tak se netrap a seber sílu to překonat.Já vím ono se to radí ale vytrpěla jsem si svoje proto s Tebou soucítím...
28.11.2010 12:30:00 | la loba
Den za dnem tento příběh bolí
mnohý znás prožívá ho znova
časem snad se ta bolest zhojí
pak jistě přijde láska nová
26.11.2010 11:18:00 | Kapka