Pocity
Anotace: lásky jedné plavovlásky...
Srdce mi buší,
ještě pořád cítím tvůj dech,
slyším tvůj hlas, smích..
Tvoje oči, tak hluboké,
ztrácím se v nich, topím se!
Zaceluješ rány na mém srdci,
nevědomky však nové vytváříš.
Svými slovy hladíš mě,
zároveň však zraňuješ.
Žiješ ve mně,
tvoje slova kolují mi žílami,
přímo do srdce.
Odejdeš a část mě zemře,
jsi mou součástí,
bez tebe, jako květina bez vody
umírám,
jako motýl bez křídel,
marně se snažím létat.
Bez tebe srdce mi přestává tepat...
Přečteno 452x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Helena Lovecká, jitka.svobodova, James Libustka
Komentáře (0)