POUŠTÍM TĚ ....
Pouštím tě jako vítr dunu na poušti
když odpouští
a vypouští
pouští
svůj dech a tep
Neb nebe modré je a slunce vždycky svítí
Pouštím tě z pout mých pavoučích sítí
Černou vdovou pro tebe bych mohla být
To raději mít svůj klid
poděkovat, uzavřít
a nechat
v klidu
odejít
bez prolité hemolymfy
zážitky si uchovat
v srdci dál
mít rád
žít
nenechat se svazovat
neumírat
a prostě jen dál vnitřně milovat
Přečteno 867x
Tipy 41
Poslední tipující: V.N.Losinský, Isquieasuus, Dračičák, mida, Zasr. romantik, hypertenze, James Libustka, Gabrielle, Sladkalu, jedam, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)