Úsměv lásky
Anotace: Kluk s holkou si povídají, jestli se znají, či neznají to se tají.
H: Klučičí oči prozkoumám ráda
jednou se zahledím až do rána
K: Holčičí rty rád si prohlédnu
jednou se zahledím, upustím slinu
Za ruku popadne mne jemně ona
stisknu jí a lehce políbím
H: Ten kluk teď na mne zírá
buší mi srdce, letmě se uculím
Tak ať mi řekne ty sladké slova
tak ať mi dá svou něhu
K: Na co teď asi myslí ona
já nikdy ji neprohlédnu
Ty jsi má můza, já jsem tu pro tebe
jsi mým světlem, mou duší, mým životem
H: Ty jsi mé kvítko, saháš až do nebe
Jsi mým smyslem, mou nadějí, mým životem
Řekni mi, máš mě rád?
Já miluji tě na stotisíckrát.
K: Lásko, přestaň se takto ptát
své city zkrz skutky najevo mohu ti jen dát.
Přečteno 390x
Tipy 2
Poslední tipující: Lasombra, takova
Komentáře (2)
Komentujících (2)