Láska
U stolu sedím ani hláska,
přemýšlím nad tím co je to láska,
hrobové ticho v místnosti se rozléhá,
a divný to pocit na mě doléhá,
přemýšlím nad tím jak se člověk cítí,
když ho za srdce pravá láska chytí,
jak se k sobě chovají zamilované páry,
aby pak ze srdcí nezbyly jenom cáry,
kdo mi to ukáže nebo snad poví,
je to snad mýtus či tajemství soví ......
Přečteno 402x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Agniezka, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)