slova
Anotace: ... se rozplývají ...
.
od rána už
a jako malý
hýčkám slova
která by chtěla
po slabikách
kolem tebe
dokolečka
mašírovat
a tvým vlasům
nejen šeptat
jak jsi hezká
ale stárnu asi
když nestíhám
podlým virům
včas uhýbat
a když mířím
do tvých veršů
blouzním jinam
hlavou přitom
má protivná
rýma zvoní
a našlá slova
místo k milé
rozplývají se
do kapesníků
.
Přečteno 417x
Tipy 15
Poslední tipující: labuť, Mbonita, Gabrielle, NikitaNikaT., CULIKATÁ, Jiná, zenge, Lota
Komentáře (2)
Komentujících (2)