Mrzne
Anotace: mrzne a já nemám to rád!
Mrzne a já
Nemám rád
Je bílo až praští a ty stromy
holé větve třesoucí se zimou
mi
až příliš připomínají
- - - - loni touhle dobou
- - - - a předtím
- - - - - - - - a předtím
Mám rád podzimní mlíko
Ale když už ne mlha ale
- - - - sníh
Pustím si do uší jazz a šel bych se
- - - - koupat
- - - - - - - - do závějí
- - - - - - - - - - - - tvého lupení
Miluju červenou na tvých rtech
- - - - jak míváš z podzima
Miluju rudou unavených stromů
Tvé zlaté vlasy když prsty smíchám s temperami listí
Jenže červený uši ti nesluší
A přes páru nevidím Tvé rty
Přečteno 403x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, Psavec, labuť, Tamara, CULIKATÁ, malá čarodejnice wiggová netopýrková, nebech, NikitaNikaT., Jana M.
Komentáře (4)
Komentujících (4)