Jediný kdo nikam nespěchá
Anotace: má to velkoměsto svý nevýhody...
Jediný kdo nikam nespěchá jsou popeláři
Jediný kdo nikam nespěchá jsou hrobníci
ti havrani
Nesnáším děti
Dveře tramvaje se pomalu zavírají
- - - - futuristické rakve
Rozhrnou stříkačky kondomy zbytky dopisů
lásky
A ty mizíš v oranžovém blikání a řinkotu popelnic
protože tramvaje spěchají
- - - - do kopců
Protože tramvaje
- - - - vždycky
- - - - - - - - spěchají
Přečteno 418x
Tipy 8
Poslední tipující: slečna.závist, Ishtar, Nikotin, malá čarodejnice wiggová netopýrková, nebech, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)