pohled jeho modrých očí bolest zabíjí
i se všemi jejími vrátky zadními
...těch povedených veršů je víc, to si myslím já, jen piš. Je to moc hezký ...ST
10.12.2010 20:32:00 | Sladkalu
stal se tím, co nad hlavou mi létá
a dívá se mi pod nohy
Za tohle dvojverší máš tip a příště dbej víc na podobně sugestivní obrazy.
07.12.2010 01:53:00 | Nikotin