Synteticky opilá epizoda
S kabátem bez jednoho knoflíku,
procházet stále stejný epizody.
Dva nádechy s minimem kyslíku,
dva nádechy a plný vody.
Ze zvuků ulice noty symfonie
skládat a hrát.
Z večerních zpráv múza? Pije,
brečí a smát
se nedokáže
na kolemjdoucí tváře
plný syntetických vláken
a vyhlazených vrásek.
Plný nesplněných lásek
hladkejch jako satén
pyžama, v nemž jdeš spát,
a hrubejch jako jezdec,
co přijel dát šach-mat.
Na zemi flek krvavej
snad od lásky jistý.
Zneužitej
jak kalhotky fetišisty
použitý jak kondom odhozený,
jak krvavá rána se špetkou soli,
co smířeně cítí.
A bolí
ho to nejen ve vesmíru,
s flaškou dobrýho pití,
potkat černou díru,
ve středu galaxie,
s vlastní múzou.
Ze zvuků ulice noty symfonie
skládat a hrát.
Z večerních zpráv ta múza? Pije!
Brečí a smát
se nedokáže
na kolemjdoucí tváře
plný syntetických vláken
a vyhlazených vrásek.
Přečteno 531x
Tipy 3
Poslední tipující: Víla, Sladkalu, Nikotin
Komentáře (2)
Komentujících (2)