Hloupá a naivní jen..
Anotace: o dívce, která si ráda hrála s city a nakonec na to sama doplatila..
Byla hloupá a naivní jen,
ráda si hrála s něčím citem,
nechtěla vždy jen brát,
dlouho čekala snad chtěla i dát.
Často si říkala proč právě já,
nechci být krutá a chci taky dát..
Proč je tak hloupá a naivní jen,
snad jednou pozná, že chybuje,
láska je, ona existuje
a člověk ji hledá a najde jednou, dvakrát ve svém životě..
I když ji potkala dříve mnohokrát,
nikdy ji nemohla vážně brát.
Vždyť byla hloupá a naivní jen,
láska ji utekla za jiným snem.
A teď ji skoro má, avšak neví jak dál..
Ona by mohla, vždyť na ni má,
v cestě ji však stojí její hloupost a naivita..
Přečteno 407x
Tipy 7
Poslední tipující: Romeo3769, Danger, James Libustka, CULIKATÁ, Tamara, Skalsky Pavel
Komentáře (2)
Komentujících (2)