Slovo k slovu skládám Ti v báseň

Slovo k slovu skládám Ti v báseň

Anotace: .

Řezavá bolest pravého spánku
to pár minut bez ní - mám na kahánku
tak půjdu se sám uložit k spánku
nechám se unášet ve snovém vánku

a až se probudím nebudu sám
i když zrovna neoddám se milostným hrám
budu vědět, že někde tam tě mám
štěstí - to pocit, co díky tobě znám

slovo k slovu skládám ti v báseň
a až zas uvidím tě vpustím i vášeň
tvým polibkem, dotekem já budu spasen
jako vždy unešen tvým sladkým hlasem
Autor Sapphire, 12.12.2010
Přečteno 366x
Tipy 5
Poslední tipující: Findë, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí