zůstaň se mnou
K Tobě se obracím za všedních dnů
jen Tobě volám dívko mých snů
přijď a potěš mě svou přítomností
dej zažít radost do morku kostí
naplň mě celého kouzlem blaženosti
chci cítit pouto vzájemnosti
říkám ti pravdu, nejsem mluvka
jenom mám pocit že všechna ta slůvka
jen těžko popíšou ty hezké chvíle
s Tebou
jsou jako vánoce
jen ne jednou v roce
jako u večeře svíce
rozsvěcuje vína sklenice
a růže překáží ve výhledu...
Tvou krásu popsat nedovedu
jsi prostě velká kouzelnice
a já Tě chci stále více
Zůstaň se mnou !
Přečteno 434x
Tipy 18
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Niky88, Kett, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Angela Valley, Jiná, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)