Anotace: ... věčně prázdný šálek (děkuji za inspiraci Hašlerce http://liter.cz/Basne/310462-view.aspx)
Sbírka: Zpovědi
budu tvůj
poslední výdech ve tmě
ticho
a příliš časté sveď mě
budu poslední tečkou
na koncích tvé nekončící věty
i průnik
mezi dva utajené světy
Nádhera ST
06.01.2011 17:09:00 | xoxoxo
tajemné světy pro dva
a jeden den...navíc
pro všechna přání co srdce uzdraví
namaluj duhu a zhoupni se na ni
barevné stuhy šálek naplní. ST
29.12.2010 13:19:00 | Tanzania
Hlasem houslí kdybych
byla v rukou tvých,
kéž by z tónů libých
žádný neutich...
Kdybych flétnou byla
v máji pro poslech,
tebou oživila,
blízko úst mě nech..
Krásná báseň, Honzo. Děkuji ti za ni.
ST!
20.12.2010 20:37:00 | hašlerka