ráno
Anotace: vstávejte dřív :-)
Ležím tiše vedle růže
vnímám vůni její kůže
potichu, skoro nedýchat
odolám touze dotýkat
jen tak stážím její snění
svědkem toho jak se mění
do krásy
vlasy plují po polštáři
klidný výraz má ve tváři
slyším její srdce bít
odolám touze políbit
její rty a jako socha
pohledem na ní se kochám
nádherná
I don´t wanna close my eye´s
rád bych takhle marnil čas
jenom se díval na ní
v duchu ji hladil dlaní
počkám až otevře víčka
a na její růžová líčka
lehce ji políbím
Dobré ráno lásko
Přečteno 416x
Tipy 33
Poslední tipující: fijalka, Divoženka1, Vanilková Ninja, Dona Quixote, Helena Lovecká, Psavec, Gabrielle, Mbonita, CULIKATÁ, Květka Š., ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)