Příliš hluboko
Mám na rtech jeden dotek!
Otáčí se mi v hlavě pořád dokola...
Jak pokažená filmová páska.
Pořád stejně monotóně bzučí
a motá mi hlavu krom toho, že motá i sama sebe!
Vidím to pořád stejně!
Stejně jasně...
Konec zimy a jaro,
a nejde to dostat ven!
Jsi zakousnutá příliš hluboko!
Přečteno 328x
Tipy 12
Poslední tipující: Anjesis, Désolé, al-pacino, DIDADA, la loba, Manstein, CULIKATÁ
Komentáře (0)