Než usne den
Anotace: Breptací od brepty:-))).To mám asi z té dnešní pohádky v tv:-)))
Skládám Ti do hrudi, celý můj svět
barevnost všedních okamžiků
než úsvit probudí, horký náš dech
zůstává pohádka truhlicí otazníků.
.......
.......
Budu Ti vyprávět řečí sametu
nosit rtům čirost pramene
dráždit oči hloubkou korzetu
držet víru budoucí naděje.
Mé tělo Tvou duši zahřeje
a láskou napojí.
Přečteno 428x
Tipy 55
Poslední tipující: Labanda, Gabrielle, lennerka, Špáďa, P.Z., Javavia, Ráchel, Antares, casla, vodnař, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)