na okraji světa je kotva spása
dlouho zapomenutá nepokřtěná
loď beze jména
bez řečí
někdy..... někde
za plačícím horizontem
se i lodě rozletí
kotva byla spása
nebo....... prokletí
...souhlas s Dotou, právě v tomto vidím dobrodružství si vybrat, pokud možno správně :)
28.12.2010 11:52:00 | Aťan