nepovolená láska
Anotace: láska k někomu, koho nemůžu mít
Tvé oblíbené jídlo.
Právě jím,
Slzami ho solím,
A že tě ztratím,
Už se nebojím,
Jsi totiž jeho,
Kde slzy k zemi padají,
Jak kapky deště podzimního,
Které listy trhají,
U toho tvá píseň hraje.
Vidím jak se směje
A ty s ním,
Ale o mě sníš, to vím,
U srdce zimu,
Dala jsi ho jemu,
Dej ho mě,
A slunce ti ho zahřeje.
Přečteno 467x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kett
Komentáře (5)
Komentujících (3)