zůstanu
Anotace: nejlepší věta :-)
Zvláštní pocit, srdce mi buší
cítím jak motýlci lechtají duši
na rtech mám úsměv ach jaká změna
a za to může nádherná žena
už nevadí mi zima sníh
vidím ten zámek v oblacích
zdobený barevnou duhou
jedna barva střídá druhou
a celé tohle zdobení
zvýrazní krásu princezny
kráska a světlo měsíce
hra stínů večer u svíce
a zůstanu chci
v hlavě mi zní
nekonečnou ozvěnou
a sílí každou vteřinou
věřím svému osudu
že bez Tebe už nebudu
hvězda padá, nese přání
věřím v lásku, v milování
Přečteno 486x
Tipy 24
Poslední tipující: Niky88, Psavec, Vanilková Ninja, Jiná, labuť, hašlerka, Mbonita, Kett, synanceia, syfino, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)