zůstala
chci splynout s ní v tom okamžiku
a ruce lačné po dotyku
nechat bloudit po těle
nejdřív plaše, nesměle
pak divoce si všechno brát
líbat kde zůstanou stát
jazyk se pak připojí
a vůně mysl opojí
a pak vstoupit do náruče
cítit srdce jak jí tluče
tak blízko vedle mého
a zaplavit ji něhou
jíž není možno zadržet
líbat jejích retů květ
šeptat její krásné jméno
miluju Tě ....
Přečteno 348x
Tipy 22
Poslední tipující: Lorraine, carodejka, Niky88, Psavec, Vanilková Ninja, Jiná, labuť, Mbonita, CULIKATÁ, Kett, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)