Anotace: ...děkuju vichřici za inspiraci....lítám nad střechami jak v obrázku od Chagalla a čekám až do Tebe vrazím...lááásko...
Probudit se ze snu
a zjistit, že nebyl to sen,
může se stát, až zesnu,
nebo až přijde ten Den.
Tak ať ten Tvůj Den Dé brzy dorazí...
04.01.2011 18:03:00 | Špáďa
chtěla jsem říci, ať dáš ji na odiv
ať nekrčí se v koutě. Vždyť je plná citu
tak až sem vstoupí On, a jemně zavoní tu
tak srovnej ramena...a kdyby třeba kýv´
tak pousměj se tak, že roztaje jak sladký krém
a řasou jako vějířem mu máchni v ústrety
a kdyby náhodou se pod nohama podlomila zem
tak pamatuj, že křídla máš! A že i Láska se Ti umí klaněti..
04.01.2011 13:21:00 | šuměnka