K ránu ...
Z posledních zbytků noci,
tebe vysbírám
z posledních kousků namožených strun prastarého klavíru
poležím na něm ...
na plátně života
co jsi tu nechal
a po zemi klokotáš
se zbytkem svých střižených křídel
Z posledních kapek naděje
tu svoji vysbírám
z posledních koláčů štěstí
tobě vyzpívám ...
tu árii slov zapomnění
Z krásných dálek mých tuh
ulehnu
na chvějivě hřejivou
louku ...
s loutnou pod paží
a až se mě hudba nabaží
utonu ve snách,
pod nimiž si dnes
ještě
ustelu ...
Přečteno 795x
Tipy 47
Poslední tipující: Agniezka, Dona Quixote, Tymi14, Kars, V.N.Losinský, come-past, Sisinka, kroužek, Lota, carodejka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)