vzpomínka srdce
Anotace: další noc má krátce bezesná plná vzpomínek
4.1.2011 23:18
vzpomínka srdce
O srdci mém se mi zdá
spánek neklidný
mysl je tajemná
o Tobě sním
jsi tajemná
v zemi vzdálené
v jiné náručí utěšována
a já....
jen ženatý
osamocený chlap
se srdcem
který Ti chtěl dát
s rolí kterou nechce hrát
přec musí jít dál
ze zvyku
a černým svědomím
které mu nedává spát
neb Tebe má rád
život je úskalí
cesta daleká
ta jež k Tobě vede
ta jež trním zarostlá
tak jest....
co dál ...?
nevím ....
Asi svině jsem
leč to bolí
a mysl se temní
nic nenadělám ...
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Helena Lovecká, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)